Кошик
63 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380981590006
Кошик

Миска для вареників з червоної глини діаметром 200 мм 0,9 л. ангоб Фенікс

Миска для вареників з червоної глини діаметром 200 мм 0,9 л. ангоб Фенікс
  • Миска для вареників з червоної глини діаметром 200 мм 0,9 л. ангоб Фенікс, фото 2

60 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн.

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 00000004200
+380981590006
Основний
Миска для вареників з червоної глини діаметром 200 мм 0,9 л. ангоб ФеніксМиска для вареників з червоної глини діаметром 200 мм 0,9 л. ангоб Фенікс
60 грн.
В наявності
Купити
+380981590006
Основний
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тарілка глибока із червоної глини, об'єднання об'ємом 0,6 л, діаметром 180мм.

Посуд із червоної глини - це екологічно, корисно, просто у використанні. Автентичний український глиняний посуд зробить Вашу домівку затишною та унікальною.

Сервірування столу посуд із червоної глини на Святвечір - додасть особливої атмосфери пісним стравам.

Навіть звичайний грибна юшка подана у такій тарілці - здаватиметься стравою високої кухні.

І бонус для наших покупців :

Рецепт із сушеними білими грибами.

В грибну юшку за рецептом кладуть сушені білі гриби, та можна брати і свіжі. Зверніть увагу: грибна юшка за даним рецептом настільки самобутня й ароматна, що зовсім немає необхідності додавати ніяких додаткових спецій, хіба що трохи гостренького перчика для пікантності.

Інгредієнти:

- 30 гр сушених білих грибів

- 2 цибульки

- 1 морквина

- 4 картоплини

- зелена цибулька

- сметана

- 2 ст. ложки олії

- чорний мелений перчик за смаком

- сіль за смаком

- 1,5 л води

Секрет приготування:

1. Сушені білі гриби залийте 0,5 л окропу і залиште настоятися не менше, ніж на 20 хвилин. Потім обов'язково процідіть, альо грибну воду не виливайте .

2. Гриби дуже ретельно промийте і поріжте або додайте такими шматочками, як є. Наріжте цибульку, потріть моркву на крупній тертці, а картоклю поріжте кубиками. Зелену цибульку також дрібненько поріжте.

3. У сотейнику в розігрітій олії спасеруйте цибульку, додайте нарізану моркву, посоліть, поперчіть і, періодично помішуючи, обсмажуйте біля 10 хвилин.

4. Влийте в сотейник грибну воду, бульйон і доведіть до кипіння.

5. Відправте у сотейник ретельно промиті білі гриби і варіть юшку на повільному вогні приблизно 40 хвилин.

6. Потім додайте картоплю і варіть до готовності ще хвилин 15-20. - Вимкніть вогонь, додайте нарізану зелену цибульку і залиште на 10 хвилин, щоб грибна юшка настоялася і увібрала в себе весь аромат білих грибів.

8. Подавайте гарячою і зі сметаною у глибокій тарілці із червоної глини .

Основні
Виробник  Кераміка
Країна виробникУкраїна
Тип тарілкиОбідня
Матеріал  Кераміка
Колір Червоний
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
Використання в мікрохвильовій печіТак
Зберігання в холодильникуТак
Діаметр200 мм
ФормаКругла
Об`єм900 мл
  • Ціна: 60 грн.